Întrebări frecvente

Prețul corect se stabilește după vizionarea spațiului. Prețul ține cont de mărimea suprafeței, gradul de ocupare, gradul de murdărire și de serviciile pe care le doriți.

Metodele de plată disponibile pentru achitarea serviciilor de curățenie sunt următoarele: transfer bancar sau cash.

Firma de cleaning Easy Clean oferă curățenie de întreținere pentru case și apartamente, în cadrul unor abonamente de curățenie personalizate și adaptate la necesitățile clientului. Aceste abonamente de curățenie sunt disponibile pentru toate serviciile de curătenie la domiciliu pe care firma noastră le oferă in mun. Chișinău.

Echipele noastre de curățenie sunt formate din minim 2 persoane în funcție de suprafața locuinței tale și gradul de complexitate al serviciului de curățenie contractat. Fiecare echipă de curățenie la domiciliu lucrează sub îndrumarea atentă a unui coordonator și absolut toți angajații noștrii sunt persoane fără cazier judiciar, de încredere și testate de noi de-a lungul timpului, în sute de lucrări de curățenie la domiciliu.

Unii clienți preferă să fie acasă, pe cand alții vor să fie totul gata când ajung ei de la serviciu. Desigur, va exista un supervizor care garantează calitatea promisă a curățeniei.

Desigur. Dacă anticipați necesitatea acestui lucru, am dori să ne anunțați cu minimum 24 de ore înainte și vom găsi împreună o altă dată convenabilă.

Depinde de categoria de serviciu necesară. Vă rugăm să verificați fiecare pagină dedicată categoriilor pentru a afla ce presupune și ce include fiecare serviciu individual.

Da, venim cu toate produsele necesare curățeniei, fără costuri suplimentare.

Cel mai indicat lucru ar fi adunarea lucrurilor din spațiu. Astfel, noi ne putem concentra mai mult pe curățenie și mai puțin pe aranjatul obiectelor la locul lor. Nu este necesar, dar apreciem mult.

Principalii factori care pot conduce la modificarea prețului serviciilor de curățenie sunt: mărimea și natura suprafeței vizate, gradul de murdărire al acesteia, gradul de ocupare si utilizare, frecvența prestației, lungimea intervalului de timp scurs de la ultima curățare de acel tip, distanța până la locație, etc. Dar cel mai indicat este sa ne contactati pentru a vă personaliza oferta, astfel încât să obțineți cel mai bun preț raportat la calitate.

În primul rând pentru că, în urma încheierii unui abonament (ce presupune prestații periodice de curățenie), gradul de murdărie care se poate acumula de la o prestație la alta e mai scăzut; în al doilea rând pentru că, fiind programată, nu presupune eforturi suplimentare de organizare din partea prestatorului; iar în al treilea rând pentru că există rațiuni economice care promovează un discount în momentul în care se achiziționează o anumită cantitate de servicii.

Desigur, însă e necesar să achitați suplimentar pentru deplasarea până la locul efectuării serviciului de curățenie.

Contactați-ne

 Chișinău, bd. Decebal 2

 easyclean.moldova@gmail.com

 +373 60 977 759

Program de muncă

Luni / Vineri: 8:00 - 18:00

Sîmbătă: 9:00 - 16:00


Lăsați o recenzie aici: